crazylink.ru - тренажер для запоминания слов

Coconut souffle

"щепотка" - "pinch"
"полный без верха" - "level"
"мука" - "flour"
"смягчать" - "to soften"
"желток яйца" - "yolk"
"белок яйца" - "white"
"ваниль" - "vanilla"
"измельчать" - "to shred"
"кокос" - "coconut"
"нагревать" - "to heat"
"сгущаться" - "to thicken"
"смешивать" - "to mix"
"лить" - "to pour"
"размешивать" - "to stir"
"откладывать на время" - "to set aside"
"в заключение" - "lastly"
"охлаждать" - "to cool"
"крепко" - "stiffly"
"взбитый" - "beaten"
"печь" - "to bake"
"намазывать маслом" - "to butter"
"противень" - "pan"
"умеренный" - "moderate"
"духовка" - "oven"
"подавать" - "to serve"
"соус" - "sauce"

COCONUT SOUFFLÉ

 

Heat milk, add salt and flour and cook ten minutes after it has thickened. Mix together, butter, sugar and yolks of eggs. Pour hot mixture over, stirring well and set aside to cool. Add vanilla and coconut. Lastly fold in the stiffly beaten whites of the eggs. Bake in buttered pan, in moderate oven until firm. Serve hot with Chocolate Sauce.

_____________________

soufflé ['suːfleɪ] – суфле

to fold [fəuld] - добавлять какой-л. ингредиент, медленно вливая его и помешивая ложкой